top of page

Personvern

Personvern handler om hvordan nettsiden samler inn og bruker informasjonen fra de som besøker dette nettstedet.

Det er personopplysningsloven som inneholder regler for hvordan personopplysninger som samles inn vil bli behandlet, hvordan de sikres, hvem som har tilgang til opplysningene og om de utleveres til andre.

Lagring av søkeord

Nettstedet lagrer informasjon om hvilke søkeord som besøkende benytter gjennom løsningen Google tilpasset søk. Formålet med dette er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Vi kan blant annet finne ut hvilke søkeord som gir treff og hvilke søkeresultater de besøkende velger. Det er bare søkeordene som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om besøkende.

Lagring av besøksstatistikk

Nettstedet lagrer trafikk/besøksstatistikk via Google Analytics. Statistikken viser hvor mye hvert enkelt område av nettsiden blir besøkt. Vi kan ikke spore din bruk av nettstedet tilbake til deg som enkeltperson.

 

Eksempler på informasjon som lagres er antall besøkende på de ulike sidene, hvilke nettsteder de kommer fra, hvor lenge de er på nettsiden og hvilke nettlesere som brukes. Informasjonen som lagres brukes slik at nettsidens tilbud og innhold stadig kan videreutvikles og bli bedre.

 

Løsningen for besøksstatistikk er basert på Universal Analytics og nettstedet bruker en mulighet i Universal Analytics for å anonymisere leserens IP-adresse slik at denne ikke lagres hos Google eller hos phillips-saga.no

 

Hvis du likevel ikke ønsker at nettstedet skal samle inn anonyme data fra deg, så kan du melde deg av denne innsamlingen på følgende adresse:

  • Facebook Social Icon
RING OSS

907 51 787 

SEND OSS EN E-POST
bottom of page